DutchNailz 2015

BeautyCenter Perfecte nagels voor u

Onze voordelen

Eigen salon

Ik ontvang u in mijn eigen salon, hierdoor blijven de prijzen scherp

Kwaliteit en Hygiëne
Uiteraard staat in mijn salon kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel en onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u ontspannen genieten van uw behandeling.

Onze huisregels

DutchNailz heeft een aantal basis huisregels:

  • Hygiëne staat voorop
  • Iedere klant krijgt een eigen vijl
  • In de salon wordt niet gerookt
  • Bij schimmel geen behandeling

Wie is DutchNailz

Mijn naam is Chantal van Haperen en ik ben sinds 2011 gediplomeerd nagelstyliste.
Verzorgde handen en mooie nagels zorgen ervoor dat u goed voor de dag komt. De meeste vrouwen besteden veel aandacht aan kleding en schoonheidsproducten maar geven zij die aandacht ook aan hun nagels? Nagels die breken, inscheuren of gebeten worden is voor veel vrouwen een bekend probleem maar dat is nu voorgoed voorbij!

"De elegantie van een vrouw....begint bij de nagels" Nagelstyling bestaat niet alleen uit het maken van een kunstnagel maar ook: hoe zit de natuurlijke nagel in elkaar en hoe kun je ondanks een zwakke nagel of afwijking toch een mooie nagel maken. Mijn klanten kunnen er zeker van zijn dat ze een goed en eerlijk advies van mij krijgen.

U kunt bij mij terecht voor acrylnagels.
Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje waarmee we de nagels modelleren. De acryl hard direct uit (zonder UV-lamp). Vervolgens worden de acrylnagels gevijld en afgewerkt met een glanzende topcoat.
Beste nagelstudio in de buurt!
Wij vroegen ons af: Waar laten jullie het liefst je nagels doen? DutchNailz is verkozen tot 1 van de beste nagelstudios van Breda en omstreken! Maak een afspraak bij DutchNailz en geniet onder het genot van een kopje koffie of thee van je behandeling. Je kunt bij DutchNailz o.a terecht voor acrylnagels, gellac (50 kleuren) en paraffine behandelingen. Maak snel een afspraak en je zal zien dat het de moeite waard is.

Onze diensten

U kunt bij mij terecht voor acrylnagels. Acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels.

Naast Acryl nagels zijn er volop andere mogelijkheden zoals reparatie, gellac en vele extra's.